OSMANİYE / MERKEZ - Şehit Barış Göl İlkokulu

OKULÖNCESİ ÖĞRENCİLERİMİZİN KIŞA HAZIRLIK TURŞU KURMA ETKİNLİĞİ

Ekm

CODE WEEK HAFTASI KAPSAMINDA DÜZENLEDİĞİMİZ CUMHURİYET ÇOCUKLARI KODLUYOR ETKİNLİKLERİMİZ

Ekm

13 EKİM DÜNYA AFET RİSKLERİNİNİN AZALTILMASI GÜNÜ KAPSAMINDA OKULUMUZDA YANGIN TAHLİYE VE TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ekm

27 EYLÜL-7 EKİM MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ TEMASI İLE İLGİLİ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ YAPILDI.

15 Temmuz Milli Birlik Günü ,günün anlam ve önemine göre coşkuyla kutlandı.

İlköğretim Haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı

May

Osmaniye Belediyesinin depremzede çocukların yaşadıkları travmaları daha hızlı atlatabilmeleri adına oluşturulan "Çocuk Oyun Otobüsü" okulumuza gelerek Anasınıfı grubu öğrencilerimizin eğlenceli saatler geçirmelerini sağladı. Osmaniye Belediyesine ve Çocuk Oyun Otobüsü görevlilerine teşekkür ediyoruz.

TEMİZ SINIF, TEMİZ OKUL PROJESİ

Okulumuzda öğrencilerimize temizlik ve hijyen bilgileri oluşturmak amacıyla proje kapsamında her ay bir sınıfımız  belirlenen ölçütlere göre en temiz sınıf seçilerek belge ile ödüllendirilmektedir. Ekim, Kasım ve Aralık aylarında sırasıyla 1-E 4-C ve 1-F sınıfları en temiz sınıf seçilmişlerdir. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISI

Şehit Barış Göl ilkokulu olarak "15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı"nı yayınladık.Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hep birlikte düzenledikleri etkinliklerle anlamlı ,faydalı ve güzel etkinlikler ortaya çıktı.Öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

İSTİKLAL MARŞI'NI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI

OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLEN İSTİKLAL MARŞI'NI GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA 4/A SINIFINDAN HÜRÜNAZ TÜRKER BİRİNCİ ,3/C  SINIFINDAN ABDULLAH KANAT İKİNCİ,2/E SINIFINDAN DAMLA NAZ KAÇAR ÜÇÜNCÜ OLMUŞTUR

ŞEHİT BARIŞ GÖL'ÜN VEFATININ 2.YILINDA

Şehit Barış GÖL'ün vefatının 2.yılında şehidimizin annesi Medine GÖL annemiz, babası Osman GÖL amcamız, Okul Müdürümüz ,Okul Müdür Yardımcımız,Öğretmenimizle ve öğrencilierimizle kabir ziyaretinde bulunup dualar ettik.

Ekm

Okulumuzda 13 Ekim "Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü" kapsamında tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuzda 13.10.2022 tarihinde saat 10.45' te  tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.