T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
OSMANİYE / MERKEZ - Şehit Barış Göl İlkokulu

PROJELER

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİNİN " ŞAİR BULUŞMASI " ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİDİ.OKULUMUZ ÖĞRETMENİ ŞAİR MEHMET İLKER AKDAĞ ÖĞRENCİLERİMİZLE ŞİİRLER OKUYORAK KEYİFLİ ZAMAN GEÇİRDİLER.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ARALIK AYI ETKİNLİĞİ OLARAK ÖĞRENCİLERİMİZ DEDE KORKUT HİKAYELERİ OKUDU VE ANLAMINI BİLMEDİKLERİ KELİMELERLE YENİ DEDE KORKUT HİKAYELERİ YAZDILAR.YAZILAN HİKAYELERDE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜLLERİ VERİLDİ.

Ock

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN ANAHTAR KELİMELERLE HİKAYE ANLATMA YARIŞMASINDA ;1. Melek Suna AĞDUK,2.Aysima DURAN 4/A, 3. Zümra HURMAN 3/A SINIFI ÖĞRENCİLERİNE

 

 VE AFİŞ OLUŞTURMA YARIŞMASINDA OKULUMUZDA 1. OLARAK SEÇİLEN 1/C SINIFI VE ÖĞRETMENİ SEVDA ŞENOL ÖZDEN'E ÖDÜLLERİ TAKTİM EDİLDİ

Ara

Ara

Ara

Ara

Ara

"OSMANİYE OKUYOR 2" PROJE KAPSAMINDA ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZ BİRLİKTE KİTAP OKUDULAR.OKUMAK  OKUDUĞUNU ANLAMAK ÇOCUKLARIMIZIN GELİŞİMİ AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİDİR.VELİLERİMİZDE KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞINI EDİNDİKLERİ SÜRECE ÖĞRENCİLERİMİZE ÖRNEK OLMA AÇISINDAN ÖNEMLİ KAZANIMLAR OLACAKTIR.

Ara

OKULUMUZ ÖĞĞRENCİLERİNİN "ÇOCUK ŞİİRLERİ ANTOLOJİSİNDEN "SEÇTİĞİ ŞİİRLERDEKİ ANLAMINI BİLMEDİKLERİ KELİMELERLE OLUŞTURULAN CÜMLELERDEN SEÇİLEN ,EN İYİ CÜMLE İLE AFİŞ OLUŞTURULMUŞTUR.ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

HAFTANIN SÖZÜ "ENGELLİ İNSANLARA SAYGI İNSANLIĞA SAYGIDIR." (Anonim)

Kas

Uyuşturucu madde bağımlılığı ile mücadele etkin desteğin sağlanması, sağlıklı genç nesillerin güven ve huzur ortamında yetiştirilmesi amaç ve hedefleri doğrultusunda, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığında görevli Narkorehber eğitimi almış personeller tarafından, 2023-2024 eğitim öğretim yılı içiresinde,okulumuzda öğrenim gören öğrencilerin velilerine yönelik (özellikle annelere yönelik) "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi ve "UYUMA" uygulaması hakkında bilgilendirme ve eğitim verilmesine yönelik toplantı okulumuz toplantı salonunda 07.11.2023 tarihinde saat 11.00 da yapılacaktır.