T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
OSMANİYE / MERKEZ - Şehit Barış Göl İlkokulu

STEM İS DESTROYİNG CHİLDREN'S PROMBLENS eTwinning Projesi

STEM İS DESTROYİNG CHİLDREN'S PROMBLENS eTwinning Projesi Başlıyor

Okulumuz Rehber  öğretmeni Çilem Büyükmert, Stem İs Destroying Children's Problems eTwinning Projesi proje yürütmektedir. 2023 Kasım ayında başlamış olup nisan 2024'te tamamlanacktır. Projemizde 9 Türk, 2 Azerbaycan ve 2 Yunanistan ortak tarafından yürütülmektedir. 

 

Projemizin amacı Stem etkinlikleri ile yaşadıkları çevrede var olan sorunları yaş seviyesine uygun olarak tespit edip bunlara çözümler üretmeleri ve tasarım yapmalarıdır. Proje tabanlı öğrenme, hesaplı düşünme, matematiksel modelleme ve bilimsel sorgulama etkinlikleri ile  eleştirel düşünme, işbirliği yoluyla problem çözme, öğrenme motivasyonlarının artması sonucunda 2024 yılı İyi Oluş teması kapsamında   sorunlara çözümler üreterek zihinsel iyi oluşa  sahip öğrenciler oluşturmayı hedefliyoruz.Projemiz 6-11 yaş grubunu kapsamaktadır. Projemizde Türkçe , Azerice ve İngilizce dilleri kullanılacaktır.

 

 

 

Projeye ait veli izin belgeleri alınmış, tanışma ve planlama toplantısı yapılmıştır.Projeye ait okul panosu hazırlanmıştır. Öğrenci ve veli ön anketleri uygulanmıştır. Proje afiş ve logosu oluşturulmuştur.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.12.2023 - Güncelleme: 26.12.2023 11:37 - Görüntülenme: 50
  Beğen | 12  kişi beğendi